lauantai 12. maaliskuuta 2016

Muovipussi suli kassiksi, koriksi, pussukaksi.


Muovipussien sulatus jatkuu ja olen saanut aikaiseksi jopa jotakin valmista. Kässäkoulukaverini oli keksinyt tehdä autoonsa roskapussille korin ja niin minäkin tein tästä mainiosta ideasta omanlaiseni version. Vielä aion ommella koriin leveästä kuminauhasta lenkin, jotta saan sujautettua sen kätevästi vaihdekepin ympärille. Tässä kaupan muovikassi on sulatettu jätesäkin päälle ja yläreunaan leikkasin toisesta kassista tekstin. Uhkasin miehelleni tuunaavani pikkuautostani käsityöihmisen näköisen ja alkakoon projektini tästä, "omalla kuvalla" varustettuna ;)

Roskis edestä

Roskis takaa


Sulattelin vielä muutamia muovikasseja, joista täytyi myös keksiä jotakin. Vaaleansinivalkoisen kassin sivusauman ja pohjan saumat sulatin jo valmiksi yhteen. Yläreunan käännettä en sulattanut, koska silloin käy helposti niin että muovi venyy ja reunasta tulee "löysä". Aioin nimittäin ommella kassiin kahvat.

Kissa aiheisesta muovipussista ompelin vetoketjullisen pussukan, jossa voi säilyttää vaikkapa shampoon ja hoitoaineen reissun päällä. Kassiin puolestaan ompelin kahvat ja käänsin reunan nätimmäksi. Movipussi on muuten alkujaan Saksasta. Vierailimme vuonna 2014 Neuschwanstein linnassa, jonka kaupasta ostin taulun. Muovikassi on alkujaan siis tuon taulun kääre. Näin voi siis saada ulkomaanreissuiltaan itselleen pysyvän muiston, sulattamalla muovikassin. Kassi ja pussukka on muuten sulatettu harmaan, läpikuultavan roskasäkin päälle.Mitähän keksisin vielä tuosta vihreästä sulatetusta muovipussista?

2 kommenttia: