lauantai 27. helmikuuta 2016

Koruja, koruja, lisää koruja!

Polymeerimassaillessa koruja syntyy helposti paljon, lähes ylitarjotaan asti, varsinkin sellaiselle ihmiselle kuin minä, joka pitää hyvin vähän ja valikoivasti koruja. Tässä kuitenkin pieni kavalkadi tuoreimmista valmiiksi asti ehtineistä massakoruista. Yksi suosikeistani on tässä heti alla.



Sydänriipus roikkuu mustassa, ohuessa ketjussa. Enkeli puolestaan parin puuhelmen kera vahatussa puuvillanauhassa. 



Tähtikorviksissa kuviot ovat hieman eriparia, mutta haitanneeko tuo mitään. Polymeerimassailun suola onkin oikeastaan siinä, että väistämättä koruista tulee aika helpolla vaivalla uniikkeja.



             


Tästä rintakorusta pidän erityisen paljon väriensä takia.




Kokeilin sydänriipuksen ripustaa ohueen, valkoiseen nauhaan. Vielä en ole ihan varma pidänkö tästä. Voi olla, että vaihdan vielä vahattuun puuvillanauhaan. Korviksista tuli kivat.





Puuhelmistä pidän kovasti sen takia, koska ne ovat ihoa vasten niin lämpimät ja mukavat. En oikein osaa pitää kaulassani kylmää metallia.





Tässä muutama kuva vielä rakentamista odottavista koruista. On niitä paljon enemmänkin, mutta nämä ovat ehkä onnistuneimmat. Saapa nähdä milloin saan ne koruiksi asti, koska nyt on mielessä taas hetkeksi muita projekteja.






2 kommenttia:

  1. Nyt on KätsyTätsyn blogi luettu läpi ja merkitty seurattaviin bloglovingissa. Tervetuloa käsityöbloggaajien joukkoon.

    VastaaPoista