sunnuntai 30. lokakuuta 2016

Talviaikaan

Tänään siirryttiin talviaikaan. Joulu tulee kuulkaas ennen kuin huomaammekaan. Viime viikolla askartelukaupassa oli jo ihanasti esillä jouluisia kortti-ideoita. Aikaisin korttien ja lahjojen teko pitää aloittaakin. Nyt kun vuorokaudessa on tunti enemmän aikaa, haravoin pihaa, päättelin villasukat ja laitoin ensimmäisen jouluvalon sisälle. Ihan pienen, pienen vaan pimeitä iltoja piristämään. 




Nämä villasukat neuloin anopin luomalla ohjeella, jonka hän tuli tehneeksi ihan vahingossa selvittäessään aivan toisenlaisen ohjeen kuviokiemuroita. Malli on mielestäni melkeinpä alkuperäistä hauskempi ja taidankin tämän syksyn neuloa näitä useammat erilaisilla väriyhdistelmillä. Tähän malliin on helppo uhrata jämälankakeriä. Niitä onkin kertynyt älytön varasto. Villasukat on tehty Novitan Seiska veikasta.

Talvi tekee tuloaan ja valkokuvaaminen sisällä käy yhä vaikeammaksi. Enpä malttanut olla tekaisematta pientä jouluvaloa vanhaan kannuun olohuoneen ikkunalle. Askartelukaupasta löysin paristoilla toimivat helmimäiset valot.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti