lauantai 27. toukokuuta 2017

Kesää odotellessa vielä yhdet villasukat ja kämmekkäät


Kesää odotellessa ehdin vielä hyvin neuloa loppuun yhdet pitkät villasukat ja niihin sopivat kämmekkäät. Ei nimittäin näillä keleillä todellakaan hiosta villalanka käsissä. Lankana Novitan tumman liila Nordic Wool. Kuvassa langan luumun sävy ei pääse ihan täysin oikeuksiinsa. On todellisuudessa tummempaa lankaa, mitä kuva antaa ymmärtää. 
Neuloin omasta päästäni ilman ohjetta, muistellen anopin keksimää kuviota. Joku minua viisaampi varmaankin sanoisi, että kuvio on niin sanottua valepalmikkoa. Todella joutuisa malli. Ranteiden sisäpuoli ja sukkien takaosa on sileää neulosta. Kämmekäiden peukalokiilan ohjeen jouduin muistin virkistämiseksi kurkkaamaan netistä. Kuinka vaikeaa olikaan taas osata neuloa toisen käden kiila peilikuvana. Mukavan kapea malli, joka pysyy kädessä hyvin.
Villasukat ovat todella pitkät. Kuvassa näkyy, että kuvio on vain edessä. Ilmeisesti etuosan kuvion resorimaisuuden ansiosta sukat tuntuvat pysyvän hyvin ylhäällä ja istuvan mukavasti jalkaan. Toki kavensin silmukkamäärää nilkkaa kohden. 

Kyllä se kesä sieltä vielä tulee! Työn alla on nyt hartiahuivin virkkausprojekti viileiden kesäiltojen varalta... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti